رهبر انقلاب در بهمن سال 92 سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» بر اساس بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی را اعلام کرده و در مناسبتهای مختلف به واکاوی اجرا و رویکردهای عملی برای اجرای اقتصاد مقاومتی برای مسولان امر پرداختند.
" نبایدهای اقتصاد مقاومتی مهمتر است. یک کارهایی را نباید کرد. شناسایی این نبایدها خیلی مهم است. بعد جرأت اقدام این نبایدها خیلی مهم است."
در این عبارت رهبر انقلاب برای اجرای بهتر وضعیت اقتصادی مقاومتی بروی نبایدها اجرای اقتصاد مقاومتی تاکید کرده اند. ایشان جرات در اقدم و به عبارتی دیگر شجاعت در بر خورد با این نباید ها را بسیار مهم می دانند.
همچنین ایشان در سخنانی دیگر در دیدار با کارگران نکات مهمی را در مورد قاچاق کالا و جرات اقدام بر علیه این تباید ها بیان کردند. ایشان با تاکید بر جلوگیری از واردات قاچاق نقدی صریح در مبارزه با قاچاق را مطرح کردند: « ما تا حالا در مبارزه با قاچاق خیلی جدی عمل نکردهایم». این سخن رهبری نشان می دهد که حرکت در خور توجهی در مبارزه با قاچاق کالا نشده است.
برخلاف تاکیدات رهبری و رهنمودهای ایشان دولت و نهادهای مربوط در موضوع قاچاق کالا و واردات –قانونی- کالاهای تولید شده در داخل نیز اقدام مهمی نکرده اند . مسئولان امر نقطه مثبت قابل توجهی در کارنامه خود ندارند و اغلب اقدامات داخلی را اعم از اصلاح هدفمندی یارانهها، توزیع عادلانه سبد کالا و توقف اجرای پروژه شاپرک (بارکد ورود کالا ار مبادی رسمی) و کارت سوخت را به معضلات بزرگ تبدیل کرده اند.
کدخدا دانستن دولت های مستکبر و گفتن جملاتی از قیبل اینکه ما توانایی تولید در هیچ موردی جز آبگوشت بزباش را نداریم همگی نشان از ترس مجریان و مسولان دولتی دارد .
بر طبق آمار منتشر شده در سایت آمار مرکر گمرک ایران در 2900 روز فعالیت دولتهای نهم و دهم نزدیک به 40 میلیارد دلار کالا از چین به ایران وارد شد که به طور میانگین سالانه 5 میلیارد دلار می شود .
همچنین در 1100 روز فعالیت دولت یازدهم 30 میلیارد دلار کالای چینی وارد کشور شده است که میانگین آن سالانه 10میلیارد دلار میشود یعنی در حدود دو برابر بیشتر از دولت قبل!
چند روز قبل خبری منتشر شد که بزودی ۱۳ خودرو بنز و پورشه به ارزش ۱۴ میلیارد تومان در راستای مبارزه با قاچاق کالا امحا میشود.
این دستور پس از تاکید رهبرانقلاب بر آتش زدن کالای قاچاق جلوی چشم مردم است:
"وقتی شما آن باند قاچاقچی را پیدا میکنید و آن جنس کلان قاچاق را که چند هزار تُن وزن آن است، وارد کشور می کنید، این جنس را جلوی چشم همه آتش بزنید؛ ضربه بزنید به قاچاقچی، به جنس دارای مشابه داخلی."
در تیرماه گذشته خبر کشف محموله به ارزش ۱۹۰ میلیارد تومان و همچنین کشف محموله خودرو لوکس به ارزش ۱۴ میلیارد تومان در رسانه ها منتشر شد. اخبار رسیده نشان از عزم مسئولین در برخورد با این پدیده و معدوم کردن کالای قاچاق دارد.
از زمان اعلام خبر معدوم کردن این کالای قاچاق تا به حال چند روزی گذشته است؛ این که تا این زمان علت عقب افتادن این مهم، علی رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر معدوم کردن کالای قاچاق به چه علت بوده نباید از دید مسئولان قضایی و مسئولان اجرایی به دور ماند.
بی شک اجرای منویات رهبری نشان از درایت و شجاعت مسئولان امر خواهد داشت و ثمری جز عزت ایران اسلامی نخواهد داشت و چه زیبا فرمودن مولای اول مسلمانان جهان:
"شجاعت عزّتى است آماده، ترس ذلّتى است آشکار".
**مجتبی فروزنده
انتهی پیام/